Εταιρεία

Το 1963 ο Γιάννης Κουμεντάκης ξεκινάει τις δραστηριότητες του στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης τεντών. Η ποιοτική δουλειά, η άμεση εξυπηρέτηση και οι λογικές τιμές τον αναδεικνύουν και τον καταξιώνουν στον χώρο του.  Στην πορεία δίπλα στον Γιάννη Κουμεντάκη δραστηριοποιείται και ο υιός Κωνσταντίνος Κουμεντάκης.

Από τα πρώτα μας βήματα έως σήμερα, με την πολυετή πείρα μας, έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση στολίζοντας με τις κατασκευές μας μόνιμες και εξοχικές κατοικίες, συγκροτήματα, επιχειρήσεις, ξενοδοχειακές μονάδες, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Έντονη επίσης η παρουσία μας και στις γειτονικές Βαλκανικές χώρες, με ειδικές κατασκευές σε πρεσβείες και κατοικίες V.I.P. υψηλών προσώπων.

Με το πλήρες SERVICE που παρέχουμε σε συνδυασμό με τις λογικές τιμές,την άμεση τοποθέτηση και την ποιότητα των κατασκευών μας, καταφέραμε να γίνουμε επώνυμοι μεν αλλά και πιο δημιουργικοί, ανταποκρινόμενοι κάθε φορά στις σύγχρονες τάσεις ώστε να λειτουργούμε πιο γρήγορα με σύγχρονες προδιαγραφές.

Έργα της εταιρείας μας